Nest Thermostaat, Learning Thermostat

Nest thermostaat nieuw

Nest thermostaat: de slimme zelflerende thermostaat!

Nest is bekend geworden door het ontwikkelen van de slimme thermostaat, ook wel de Nest Learning Thermostat genoemd. Deze thermostaat is uniek in zijn functionaliteiten. Hij houdt namelijk precies bij wanneer het nodig is om het huis op te warmen en wanneer het huis weer mag afkoelen, zonder dat je daar last van hebt. Dit doet de slimme Nest thermostaat door bij te houden op welke tijd je dagelijks het huis verlaat en wanneer je weer thuiskomt. Zo kom je altijd thuis in een lekker warm huis! Vind je het te koud of heeft die het een keer niet goed ingeschat? Dan kun je de temperatuur op dat moment corrigeren. Dit zal de thermostaat onthouden en de volgende keer zal die weer de gewenste temperatuur inregelen. Bekijk de volgende korte video van Essent en Nest om de werking van de slimme thermostaat in actie te zien!

Nest thermostaat

Bespaar op je energiekosten met de slimme thermostaat van Nest

Nest heeft ook een handige app ontwikkeld die je kunt gebruiken op je smartphone, iPad en Android tablet. Met de app kun je bijvoorbeeld van afstand de temperatuur in huis al wat hoger zetten als je bijna naar huis gaat. Je kunt ook inzien wat het verbruik is geweest de afgelopen tijd en wanneer er meer energieverbruik is geweest dan normaal. Zo heb je een duidelijk overzicht van de dagelijkse energiekosten. Naast het inzicht bespaart de slimme thermostaat van Nest enorm veel energiekosten. Hij schakelt de verwarming ’s avonds op het juiste moment uit en de volgende ochtend weer aan.

Nest automatisch oplichten

Functionaliteiten van de Nest Thermostaat

Nest heeft nog een aantal handige functies ingebouwd om het gebruikersgemak optimaal te maken. Naast het Autoschema waarmee de thermostaat zich aanpast aan jouw nacht- en dagritme, zit er ook een afstandsweergave in. Zodra je in de buurt komt van de Nest Learning Thermostat licht het scherm even op en laat hij vervolgens de tijd of de ingestelde temperatuur zien. Je kunt hierbij zelf kiezen of je een analoge of digitale klok zou willen zien. Zodra je er weer van wegloopt zal het scherm op zwart gaan om energie te besparen.Nest groene blaadje

Zien wanneer je bespaart!

Een automatische aangestuurde verwarming én een lagere energierekening is nog niet alles. Met de Nest Thermostaat kun je namelijk aan het groene blaadje zien of je de temperatuur hebt gekozen om energie te besparen. Het groene blaadje houdt wel rekening met het dag- en nachtritme van het gezien en wat de gewenste temperaturen zijn. Zie je een groen blaadje verschijnen? Dan weet je dat je weer goed aan het besparen bent op jouw komende energierekening!

Nest Thermostaat bestellen

Wil jij de Nest Thermostaat zo snel mogelijk in huis halen om je energierekening te verlagen én te ervaren hoe prettig het is om altijd warm thuis te kunnen komen?
Hieronder vind je een aantal mogelijke winkels waar je hem zou kunnen bestellen.
Je kunt hem bijvoorbeeld kopen op bol.com. Wanneer je hem vandaag besteld vóór 23:59, heb je hem morgen al in huis!

Koop bij bol.com

Nest Thermostaat Stand

Standaard voor Nest Thermostaat

Nest heeft onlangs een nieuwe Stand gemaakt waar je de thermostaat in kunt zetten. Zo hoef je hem niet aan de muur te hangen, maar kun je hem bijvoorbeeld ook op een kastje of wandschap plaatsen!
De Stand voor Nest Learning Thermostat kun je ook bestellen op bol.com.

Koop bij bol.com